avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Nerespectarea platilor contractuale
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Nerespectarea platilor contractuale

Ce pot face in cazul in care un beneficiar nu imi plateste conform contractului? Este vorba despre un proiect pe care l-am eleborat pentru obtinerea de fonduri nerambursabile (europene), proiectul a fost aprobat, a inceput chiar implementarea lui, iar beneficiarul nu mai raspunde la telefoane si corespondenta.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Opus Mixtum , Consultant credite si finantari 10:44, 19 Noiembrie 2014
Fie îl chemați la mediador, fie îl acționați în jduecată.
Initial il notificati oficial,in conformitate cu clauzele contractual asumate
Daca nu raspunde ,aveti dreptul sa desfasurati demersurile precizare anterior
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat proiect cu finantare europeana hana10 hana10 Buna ziua! Am avut bafta de a lucra in cadrul unui proiect finantat din fonduri europene printr-o universitate. Am fost implicata in calitate de coordonator ... (vezi toată discuția)
Inselaciune in contract de prestari servicii virgil1971 virgil1971 Va salut. Se poate vorbi despre inselaciune comisa de un prestator de servicii, in cadrul unui contract, daca beneficiarului, dupa ce a achitat avansul, i se ... (vezi toată discuția)
Proiect posdru hazi hazi Suntem un ONG care am avut calitatea de partener in cadrul unui proiect strategic POSDRU. ONG-ul este autorizat ca formator si a prestat activitatea de formare ... (vezi toată discuția)