avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Solicitare lamurire- poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

Solicitare lamurire- poprire cont

Buna ziua,

Am rata la banca si mi s-a pus poprire pe contul in care o platesc pentru o datorie a unei persoane pe care am girat-o la un CAR.
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac, deoarece cei de la banca mi-au spus ca trebuie sa-mi retina mai intai poprirea. Este corect? Cu rata mea cum ramane?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 20:19, 19 Noiembrie 2014
Puteti formula o contestatie la executare silita, in care sa solicitati intoarcerea executarii silite.
In principiu se poate pune poprire pe contul dvs. din strainatate, dar este o procedura foarte anevoioasa.
Un mic sfat amical :
Vorbiti cu ofiterul de credit de la banca unde aveti creditul si vedeti/aflati ce se intampla daca depuneti rata lunara nu in ziua scadentei (sa spunem ca aceasta este data de 12 a lunii), ci cu 1-2 zile intarziere (in 13 sau in 14).
In cazul subsemnatului functioneaza metoda de mai sus, banca luand primordial sumele aferente creditului.
Buna ziua,
Am discutat cu executorul bancar si mi-a raspuns ca "asta e problema" intre mine si banca si ca orice suma ajunsa in contul d-lui este "binevenita si nu se inapoiaza".
Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac in continuare.
Multumesc
Rog recititi mesajul meu din top-ul paginii, in care va sfatuiam sa vorbiti cu ofiterul de credit de la banca unde aveti creditul ...
Incercati ... la banca unde am eu creditul procedura functioneaza perfect.
Sper ca si in cazul dvs ...
Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar Kjancsy Kjancsy vreau sa aflu daca popr ire pe salar se aplica si la alte venituri ?? Multumesc !! (vezi toată discuția)
Poprire pe bursa privata AndaBrailean AndaBrailean Se poate pune poprire pe bursa privata primita de un student de la o societate comerciala? (vezi toată discuția)
Sume poprite laur2013 laur2013 am primit un credit in contul meu bancar care este are poprire.Pot avea acces la suma respectiva sau la o parte din ea? (vezi toată discuția)