avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul vechime in munca

Angajatorul imi cere vechime in meserie de 5 ani.
Daca eu am lucrat 3 ani cu contract de munca si in aceeasi perioada am avut un contract pe PFA de 3 ani, pot spune ca am 6 ani vecime in meserie?
Cel mai recent răspuns: AdrianRosca , utilizator 13:15, 21 Noiembrie 2014
Ce contract ati avut pe PFA?
Contract prestari servicii.
Obiectul contractului " În baza prezentului contract, PRESTATORUL se angajează să furnizeze in principa lservicii de consultanta si control in domeniul financiar contabil / achizitii, activitat icompatibile cu functia de ECONOMIST"
In acest caz, puteti sustine ca ati prestat o activitate in domeniu financiar-contabil timp de 6 ani , din care 3 ani constituie vechime in munca.
multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia platii cas-ului Ionminca Ionminca 1.- Sunt o PFA autorizata in domeniul serviciilor contabile: - este considerata dependenta sau independenta? - este obligata la plata CAS-ului, si ... (vezi toată discuția)
Diferenta contract de colaborare,contract de munca dmdc dmdc am o firma mica ,de reparatii si distributie.pana luna aceasta a fost angajat cineva pe post de economist.acum a plecat in strainatate.vreau sa profit de acest ... (vezi toată discuția)
Economist - infiintare firma roxichifor roxichifor Buna ziua, Suntem 3 fete ( un consilier juridic, un economist si un avocat), care dorim sa deschidem o societate comerciala, avand ca obiect principal de ... (vezi toată discuția)