avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil, firma declaratie gresita
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil, firma declaratie gresita

Buna ziua

In 2012 am fost in concediu crestere copil pe durata de un an de zile. La inceputul anului am primit o decizie in care mi se spunea ca figurez cu cateva luni in care as fii lucrat in perioada in care eu am stat acasa la una din firmele care am avut o colaborare. Am mers la Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala unde mi-au spus ca trebuie sa merg la firma cu care am colaborat pentru a face o declaratie rectificativa. Problema este ca firma este inchisa nu mai dau de ei nici telefonic nici la sediu. Intre timp am primit si executare silita pe suma care o aveam in decizie. Am mers inca odata la Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala unde le-am explicat situatia si unde mi-au spus ca sunt buna de plata pe greseala altora, am intrebat cu legea 126/2014 daca ma incadrez si spun ca nu?
Ma puteti ajuta cu un raspuns daca m-as incadra in aceasta lege pentru a nu plati aceasta suma care nu este din vina mea? Si ce ar trebui sa fac, doamnele de la asistenta sociala nici nu stau de vb cu mine sa ma indrume. Va rog sa ma ajutatii suma este foarte mare.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:40, 25 Noiembrie 2014
1. Incercati la Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala (ANPIS), pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro

2. Cred ca va poate ajuta sa va spuna cum sa procedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul copilului lucasonia lucasonia Buna ziua am o nelamurire,,in luna Decembrie 2015 nu mi-a venit alocatia copilului in varsta de 1 an,,azi am fost la posta si am intrebat de ce nu a venit si ... (vezi toată discuția)
Alocatie elev dupa varsta de 18 ani DragosAndrei07 DragosAndrei07 Am implinit in luna mai anul trecut 18 ani,dupa din cate imi aduc aminte am primit alocatia timp de o luna.Cererea pentru acordarea alocatiei am facuto acum 2 ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii ramonateamo ramonateamo buna. imi puteti spune unde pot suna sa intreb de ce nu mia venit alocatia de stat pe luna februarie? (vezi toată discuția)