avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Abuz al unui politist rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Abuz al unui politist rutier

Ma numesc [EDITAT] si astazi consider ca mi s-a facut o injustitie..am fost acuzat de un politist rutier ca nu respect indicatiile dansului si mi-a luat carnetul pe o luna dandu-mi o dovada cu care mai pot circula 15zile...cauza o reprezinta faptul ca am vrut sa intru in parcarea unui hotel ptr a-mi prelua niste clienti iar d-nu agent nu a vrut sa ma lase sa intru motivand ca e domeniu privat si nu pot intra punandu-ma sa dau cu spatele inapoi in banda 1 si sa plec de acolo..e vorba de Hotelul Radisson din Bucuresti..l-am explicat ca intrarea este o zona de tranzit intri si iesi ca trebuie sa-mi preiau niste clienti eu lucrand ca taximetrist si ca nu incalc nici o lege iar daca o incalc sa-mi spuna dansul care este acea lege ...s-a enervat si a inceput sa tipe la mine sa ies cu spatele dar nu puteam face acest lucru deoarece se adunasera masini in spatele meu si avem practic o masina lipita de bara din spate ..dansu s-a enervat mai rau si mi-a cerut actele la control si mi-a cerut sa intru dar sa parchez pe un loc de parcare al hotelului..am facut intocmai iar dansul cand s-a vazut cu actele mele in mana mi-a spus racnind ca imi v-a lu permisul de conducere ca sa ma invat minte sa mai pun intrebari...am refuzat semnarea PV-ului iar acesta mi-a dat o dovada cu care pot circula 15zile iar carnetul nu a mai vrut sa mi-l dea inapoi neinvocand niciun temei legal..mentionez ca nu a gasit nici un martor dispus sa semneze acel Pv ptr ca eu in acest timp incepusem sa filmez toata intamplarea cu telefonul mobil si nimeni nu a dorit sa fie martor iar la rugamintea mea sa-l legitimeze pe un paznic al hotelului care a fost acolo tot timpul si a vazut tot, a refuzat, totul fiind filmat...Ce sa fac mai ales ca vin sarbatorile iar carnetul de conducere reprezinta sursa veniturilor in casa noastra cu 2copii mici..
Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: CountPorcula1987 , utilizator 22:20, 26 Noiembrie 2014
Plangere impotriva politistului pentru abuz in serviciu,.... Eventual cereti sa mergeti in audienta la procurorul care se ocupa de caz si sa ii spuneti despre inregistrarea video. In mod normal inregistrarea respectiva poate fi combatuta in instanta dar procurorul poate cere sa o vada (dreptul lui) in particular. Ar fi fost bine sa aveti si cativa martori deoarece cel mai probabil pe PV vor aparea martori falsi din partea lui militianului,....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis ridicat abuziv mihaimssc mihaimssc pe scurt : Zi de targ auto la iesire din oras . Strada ingusta si dreapta , masini parcate si pe o parte si pe alta ( chiar langa semnele de oprire ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, comportament politist ContSters405846 ContSters405846 Subiect: abuz de incredere???? Buna ziua. Am nevoie urgenta de ajutor cu cat mai multe sfaturi in legatura cu problema urmatoare: sotul meu a inchiririat un ... (vezi toată discuția)
"transport public rutier de persoane fara a detine autorizatie de taxi" TheOne2012 TheOne2012 Buna seara, In timp ce ma deplasam cu autoturismul personal pe un drum national europeam,am zarit un echipaj mixt de politie.Cu aprox. 1 km inainte de a fi ... (vezi toată discuția)