avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu gasesc dosarul meu in portalul just.ro
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu gasesc dosarul meu in portalul just.ro

Buna seara.Dosarul in faza de recurs nu mai apare nici la judecatoria de sector si nici la instanta superioara.Precizez ca am trimis recursul prin posta cu confirmare de primire si ieri mi s-a spus la judecatoria de sector ca pleaca la instanta superioara.
Acum nu-l mai gasesc nicaieri.Ce-in de facut ?
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: NeluBalas , utilizator 23:24, 27 Noiembrie 2014
Verificati telefonic la instanta de recurs daca a ajuns dosarul. Fizic dispar dosare mai rar, iar portalul este un program informatic care uneori ne mai da batai de cap.
Pentru termen veti fi citat.
Sarut mana si multumesc pt raspuns.Am cautat si la judecatoria de sector si la Tribunalul Bu
curesti si nu apare nicaieri.In conditiile in care ieri mi s-a spus la Judecatoria de sector ca pleaca la instanta superioara si azi nu-i nicaieri.Pe 19 era ultima zi de depunere,tot pe 19 l-am si trimis prin posta si pe confirmarea de primire stampila judecatoriei este 21.11.2014.
Deci s-a primit , nu sunt lamurit cu termenul.Factura postei are data 19.11.2014.Si pana maine e tare mult.Dv ce ziceti a fost sau nu in termen ?
Cu stima,
Cautati la CAB daca e apel.
Despre ce e vorba?
Ce proces a fost?
Da este in termen daca 19 a fost ultima zi, luandu-se in calcul data expeditiei care apare pe plicul trimis la instanta nu doar pe factura de posta.
Buna seara si multumesc pt amabilitate.Pe portal , la Jud.Sect.1 nu apare dosarul,in schimb apare la Tribunalul Bucuresti. Dar dosarul nu este acolo pt ca m-am dus sa-l studiez si am fost trimis la Jud.Sect.1. Este vb de recurs.
Cu stima,

Alte discuții în legătură

In cat timp primesc prin posta plicul oficial, dupa ce o cerere ... Monamonicam Monamonicam In cat timp primesc prin posta plicul oficial, dupa ce o cerere de chemare in judecata pt divort a aparut cu nr de inregistrare dosar pe portalul instantelor ... (vezi toată discuția)
Calcul termen recurs marianion_dan marianion_dan Am un litigiu cu CAS. Am castigat in prima faza, pe fond, daca nu gresesc in exprimare. CAS a formulat recurs. Problema mea este cum aflu daca recursul este ... (vezi toată discuția)
Termen plangere contraventionala mariamitrutza mariamitrutza buna ziua. Am trimis prin posta plangerea contraventionala, eu fiind in alt judet, cu confirmare de primire. Va aparea la dosarul cauzei si plicul in care am ... (vezi toată discuția)