avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca in strainatate

Buna ziua
Sunt angajat la o firma din Romania .In momentul de fata sunt in delegatie in strainatate .Daca in decursul delegatiei, o sarbatoare nationala cum ar fi 1 Decembrie ma prinde in tara respectiva ,cum o sa fiu pontat in data de 1 Decembrie?!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:52, 30 Noiembrie 2014
Intr-adevar, nu va poate constrange sa lucrati in zile de sarbatoare legala.
Parerea mea e ca va veti desfasura activitatea conform programului societatii straine, indiferent de zilele de sarbatoare legala din tara. Pentru activitatea din strainatate veti primi diurna si salariul in tara conform nr. de zile lucratoare (nu lucrate in strainate) din luna respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere ionelpo906 ionelpo906 Buna ziua Am fost anuntat de catre angajator ca in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie se lucreza,urmand a primi zile libere in 24 si 31 ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite? ankalaura85 ankalaura85 Zilele de sarbatoare legala enuntate conf. art 134 al.(1) din Codul Muncii se platesc? (vezi toată discuția)
Sarbatori legale la ture 12/24 si 12/48 anymaryh anymaryh Buna dimineata! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: salariati care lucreaza in ture 12/24 si 12/48, pe 1 si 2 dec firma nu lucreaza 1. ... (vezi toată discuția)