avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Avocatii si expertii judiciari
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Avocatii si expertii judiciari

Indraznesc sa deschid acest subiect delicat.
In nenuarate randuri si multi colegi m-au intrebat si se intreaba: Care este modalitatea de a stopa avalansa de jigniri , defaimari si blamari facute de avocati la adresa expertilor judiciari in sedinta publica?
Sper sa fiu bine inteles si sa gasesc un raspuns pertinent.
Cu mii de multumiri.. si deosebit respect celor care vor interveni .
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
BEJENARU PETRU, Expert judiciar
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 00:47, 3 Decembrie 2014
este corect acest lucru si in multe ocazii am propus unele probleme referitoare la pregatire profesionala continua, la testari periodice, dar totul a ramas sub forma de propunere.
Referitor la nu mai are nici discernamant
nu eu sunt cel care pot da asemenea verdict. Cred ca o asemenea afirmatie a iesit in decor. Nu vreau sa mai continui discutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert constructii - face si expertiza la teren fara incuviintarea instantei adriana-adriana adriana-adriana Va rog sa mi spune ti daca e posibil ca un expert desemnat de judecator pentru a se ocupa doar de constructii poate sa masoare terenul si sa puna raport de ... (vezi toată discuția)
Expert parte care nu are calitatea de expert judiciar. e inducere in eroare a instanței, ce ar trebui să facem noi acum? Annett Annett Buna ziua, Intr-un proces civil s-a dispus efectuarea unei expertize topografice. Instanta a admis, la cererea partilor, cate un expert parte. Eu am depus ... (vezi toată discuția)
Procedura de efectuare a unei expertize tehnice judiciare POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE In forum am intervenit in multe discutii legate de expertiza tehnica judiciara, de onorariul expertilor/ specialistilor tehnici judiciari, de costurile unei ... (vezi toată discuția)