ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

DlGoe 
	    	Utilizator

DlGoe 
	    	Utilizator	    

Admin, administrator
 Admin, administrator 	
			 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

pregatind pas cu pas conditiile care vor sta la baza unui dosar inaintat instantei
 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

...aseara de exemplu fetita mea de 3 ani se uita la besene destul de incet era ceasul ora 10 ,30cand m-am trezit cu politia la usa
 Adriantot, moderator
 Adriantot, moderator 	
			~ final discuție ~
 Dana Deea	                   

Buna ziua...imi puteti spune va rog care este ultima lege in vigoare pentru ca in anumite articole gasesc intervalul 7.00- 22.00 sau 8.00 - 23.00. Se respecta ... (vezi toată discuția)
	                    Dana Deea	                   

Buna ziua...imi puteti spune va rog care este ultima lege in vigoare pentru ca in anumite articole gasesc intervalul 7.00- 22.00 sau 8.00 - 23.00. Se respecta ... (vezi toată discuția)

selenamatake	                   

Buna seara! Care ar trebui sa fie programul de liniste intr-un bloc? Si ce putem face daca acesta nu se respecta? Au afisat de curand un program de liniste ... (vezi toată discuția)
	                    selenamatake	                   

Buna seara! Care ar trebui sa fie programul de liniste intr-un bloc? Si ce putem face daca acesta nu se respecta? Au afisat de curand un program de liniste ... (vezi toată discuția)

Iuliana 24	                   

Buna seara
Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend  cat si in cursul ... (vezi toată discuția)
	                    Iuliana 24	                   

Buna seara
Care sunt orele in care nu se pot face activitati ce deranjeaza vecinii,aceasta intrebare o pun atat pt weekend  cat si in cursul ... (vezi toată discuția)