avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minor dopat cu anti-depresive de catre psihiatru
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minor dopat cu anti-depresive de catre psihiatru

Care este pedeapsa pentru un psihiatru ce da medicamente de tip anti-depresiv unui minor.Este vorba de Seroquel,ce este interzis persoanelor sub 18 ani.

Ce se poate face pentru a lua masuri impotriva psihiatrului?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:32, 3 Decembrie 2014
Puteti discuta cu psihiatrul despre aceste lucruri sau schimba medicul, aveti dreptul la o parere si chiar la a refuza tratamentul, dar nu faceti acest lucru in pripa, de ex. e mai bine sa doarma pe el decat sa aiba o psihoza si sa se sinucida sau sa creada ca parintii lui au fost inlocuiti de reptilieni, pe care trebuie sa-i omoare pentru a-si salva parintii.

In Olanda Inspectia Medicala si Autoritatea pentru Mancaruri si Bunuri au interzis vanzarea unor preparate cu doze mari de melatonina, la cererea medicilor care trateaza afectiunile de somn, pentru ca abuzul de melatonina deregleaza ceasul biologic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru ... A Vlad A Vlad Buna ziua, Am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru care mi-a prescris medicamente care nu erou tocmai compatibile intre ele. Am semnalat ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara-legea sanatatii mintale LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Avem o persoana in familie care de aproximativ 3-4 luni da semne de depresie psihica. Mentionez ca a fost internata o data la spitalul Obregia sub ... (vezi toată discuția)