avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice reducerea la jumatate a conditiilor de eligibilitate
Discuție deschisă în Achiziţii publice

reducerea la jumatate a conditiilor de eligibilitate

In cazul in care participi la licitatie si te incadrezi in cateoria IMM se mai beneficiaza de reducerea de 50% din necesarul la cifra de afaceri, experienta similara si alte conditii eliminatorii? De exemplu ti se cere o cifra de afaceri de 15.000.000 si un contract de 1.500.000; este suficient sa vii cu ca de 7.500.000 si un contract de 750.000 lei?
Cel mai recent răspuns: Marius Cocean , Consilier juridic 12:44, 2 Iunie 2009
Conform dispozitiilor Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii Intreprinderilor mici si mijlocii, respectiv art 16 alin. 2, se prevede ca"intreprinderile mici si mijlocii beneficiaza de reduceri cu 50% pentru crriteriile
legate de cifra de afaceri, de garantia pentru participare si de garantia de buna executie cerute in achizitiile publice de produse, lucrari si servicii"

salutari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare imm la licitatii publice costy2374 costy2374 Buna ziua, stie cineva daca pentru a participa la o licitatie publica, garantia de participare(50%) trebuie insotita in mod obligatoriu, (stipulat in ... (vezi toată discuția)
Legislatie secundara... Marius Cocean Marius Cocean Hola, am colegi care isi exprima opinii diferite fata de aplicarea dispozitiilor [b]Legii nr. 34612004 [/b]privind stimularea infiintarii si dezvoltarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. eliminarea fisei de post este valabila doar in cazul ... RuxandraLarisa RuxandraLarisa Buna ziua. Eliminarea fisei de post este valabila doar in cazul firmelor cu maxim 9 angajati sau si pentru restul firmelor?Multumesc (vezi toată discuția)