Imi cer scuze daca nu am fost foarte clar in formularea mea.Prin ”două soluții pronunțate în recurs” eu am inteles 2 solutii redactate in dosare diferite
Iata o parte a emailului trimis:,,Va rog sa-mi comunicati copii simple (xerox) dupa solutiile date in dosarele X si Y..Doresc sa mentionez ca nu doresc ca hotararile judecatoresti sa fie legalizate s-au autentificate.Pentru a minimaliza costurile, va rog ca aceste copii sa-mi fie trimise pe cale electronica, prin email.
Anexez chitanta (OP) prin care am achitat taxa de timbru de 2 lei, prevazuta de art.9 lit. i din OUG 80/2013 privind taxele judiciare de timbru, conform caruia,, Urmatoarele cereri formulate in cursul procesului sau in legatura cu un proces se taxeaza astfel:i) cereri pentru eliberarea de copii simple de pe inscrisurile aflate la dosar, atunci cand sunt efectuate de catre instanta — 0,20 lei/pagina”;
Va multumesc anticipat.
Si acum iata o parte a raspunsului primit: ,,va informam ca cererile pentru eliberarea de acte care emana de la instanta (hotarari, incheieri, minute, etc.) se taxeaza conform art.9 lit.k) cereri pentru eliberarea oricaror altor certificate prin care se atesta fapte sau situatii rezultate din evidentele instantelor de judecata ori cu privire la dosarele aflate in arhiva acestora, cu 1 leu/pagina, si vor purta mentiunea ,,conform cu originalul", deci dispozitiile art.9 lit. i nu pot fi aplicate".
Multumesc.