avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivarea respingere contestatie !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivarea respingere contestatie !

Cum poate sa spuna o judecatoarea ca " insa nimeni nu il opreste pe petent a depune plangere la DIICOT " dar da decizie finala definitiva ?

Sau

Cum poti intr-un paragraf sa zici ca fapta nu este o fapta penala si in paragraful urmator sa zica ca fapta nu este savarsita astfel incat prevede legea penal ?
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 18:47, 18 Decembrie 2014
Va multrumesc frumos domnule avocat ! nAm fost la DIICOT - Biroul Teriorial Olt , unde depusesem plangere acum 1 si jumatate . Am vorbit cu prim-procurorul si mi-a zis ca domnii prim-procurori si anume prim-procurorul Parchetului de pe Langa Judecatoria Caracal - cel care a dat solutia de clasare ... prim-procurorul Parchetului de pe Langa Tribunalul olt care a judecata contestatia de neincepere a urmarii penale ... respectiv judecatoarea care a solutionat contestatia sunt INCOMPETENTI ! Si mi-a zis ca au facu abuz in serviciu ! A spus ca fapta este de competenta DIICOT , ca plangerea mea , inregistrata la Postul de politie al Comunei Sprincenata trebuia trimisa in 48 de ore la ei .... A zis ca se incadreaza la art . 360 alin (1) si a zis ca s-ar putea si alin (3) [ nu stim deocamdata exact cum l-au spart ] ... si art. 362 NCP .nMi-a zis sa nu depun inca plangere impotriva prcurorilor si judecatoarei deoarece nu vor sa se afle ca ei au
Nu judecatoarea a trimis plangerea la judecatorie. Aici sunt doua posibilitati: daca ai sesizat instanta potrivita, ti-a dat hotarare in mod corect, iar daca n-ai sesizat instanta potrivita, legea spune ca instanta se putea sesiza din oficiu ca nu e competenta (nu ca ar fi fost obligata) sau puteau face aceasta sesizare avocatul, intimatii si procurorul.
1. Am sesizat instanta competenta . AM sesizat instanta care trebuia sa judece in prima instanta cauza .
2. Eu , respectiv d-na avocat , cand ne-am prezentat , ne-am prezentat in SECTIA PENAL , judecandu-se atunci inaitea noastra doua cazul pe civil , dar atunci am intrat la banuieli si am intrebat si ni s-a zis ca judecatoarea este competenta si atat . Peste tot scria "PENAL'' , de unde sa stim noi ca nu e competenta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie pentru ca "dezinvesteste judecatorul de camera preliminara"!? eusaisapte eusaisapte ce inseamna scoate cauza de pe rol fara solutie!? Am un dosar de plangerea impotriva actelor procurorului unde instanta s-a dezinvestit fara a solutiona ... (vezi toată discuția)
Toate plângerile impotriva soluţiilor procurorului de neurmărire (art. 340 ncpp), pe rolul curtii de apel, sunt de la pca? aidu aidu Ma intereseaza sa solicit informatii de interes public Curtii de Apel. Si anume, cate plângeri impotriva soluţiilor procurorului de neurmărire (art. 340 ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare nicolaehaj nicolaehaj Buna, In urma cu cateva zile am depus o plangere impotriva solutiei de clasare in cadru unui dosar administrat de parchetul de pe langa judecatorie respectiv ... (vezi toată discuția)