avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Asigurari Apia
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Asigurari Apia

Anul acesta a fost valabila Hotararea nr.756/2010-pt.aprobarea normelor metodologice referitorare la modul de acordare a ajutorul de stat in agricultura pt.plata primelor de asigurare?
Pt.anul aviitor exista o noua reglementare cu privire la plata primelor de asigurare?
Daca nu fac anul acesta nci o polita de asigurare pt.cultura agricola,si tocmai anul viitor,nu pot depune cererea la Apia cu polita incheiata in ianuarie de ?(vb. de cultura semanata in toamna asta)
Ultima modificare: Miercuri, 10 Decembrie 2014
mijue, utilizator
Cel mai recent răspuns: mijue , utilizator 16:22, 11 Decembrie 2014
Cred ca cei de APIA va pot raspunde cel mai competent, sau sa cautati reglementari pe site-ul APIA.
Primul lucru pe care l-am facut ,a fost sa intreb la Apia dar nimeni nu stie nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari pentru cultura agricola mijue mijue Exista o lege sau hotarare de guvern ce te obliga [b]sa inchei contractul de asigurare(polita de asigurare) a culturilor de toamna pana pe data de 15 ... (vezi toată discuția)
Ajutoare nerambursabile pentru fermierii afectati de seceta! Daniela Bolog Daniela Bolog COMUNICAT DE PRESÃ Hotărârea privind aprobarea schemei “Ajutoare de minimis pentru compensarea efectelor fenomenului de secetă manifestat în anul ... (vezi toată discuția)
Ajutoare de minimis pentru infiintarea culturilor agricole in toamna anului 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog 4 mai 2012 Pentru a asigura demararea in conditii optime a campaniei agricole din toamna, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a elaborat proiectul ... (vezi toată discuția)