avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Prime pentru membrii comisiei de cenzori
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Prime pentru membrii comisiei de cenzori

Va rog daca se poate sa ma lamuriti cum putem sa dam prime la comisia de cenzori,presedinte si comitet executiv avand in vedere ca nici o persoana nu este angajata cu nici un contract in cadrul asociatiei. Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 10:38, 22 Decembrie 2014
domnule ..eugarizan..pentru cate apartamente vorbiti de salariile astea?
intreb asa ca fapt divers, ca eu sunt administrator,casier si contabil intr-o asoc. cu 228 de apart , 8 scari de bloc si am 1027 lei net, presedintele 150 lei net iar cenzorul 75 lei / lunar... deci... e mult, putin, cum credeti? si tot eu intocmesc listele de plata si anual merg sa citesc apometrele din fiecare apartament, fara nimic in plus...
Ultima modificare: Luni, 22 Decembrie 2014
laurab82, utilizator
laurab82 , datele care va intereseaza , le gasiti in pagina 2 . In cazul cand nu va este ceva clar , revin cu amanunte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie de proprietari eugarizn eugarizn Buna ziua . Cu ceva timp in urma , v am povestit cum presedintele asociatiei ales cu contract de mandat , ocupa si functia de casier cu contract ... (vezi toată discuția)
Cumul functii in asociatie de proprietari asociatiaproprietarilor5d asociatiaproprietarilor5d vrem sa desfiintam functia de administrator contabil si casier - detinuta pana in prezent de 1 singura persoana, Contabilitatea o vom incredinta unei firme ... (vezi toată discuția)
Declaratia d112 eugarizn eugarizn Buna ziua . Am studiat putin aceasta declaratie ca sa vad daca cuprinde evidenta nominala a persoanelor. Vin si intreb : cum poate o persoana care are contract ... (vezi toată discuția)