avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... E posibil sa primesc 2 suspendari?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

E posibil sa primesc 2 suspendari?

este posibil ca o persoana care are 1 an de inchisoare cu suspendarea conditionata a executarii si un termen de 3 ani de incercare, sa primeasca o noua suspendare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 18:42, 17 Decembrie 2014
Pe scurt, nu este posibil sa mai primeasca o noua pedeapsa cu inchisoarea care sa fie si aceasta suspendata, doar daca cea de-a doua infractiune este savarsita din culpa.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Decembrie 2014
Francisc Gerber, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare in termenul de incercare? daniela_dany88 daniela_dany88 Sotul meu a condus fara permis si a fost prins, i s-a dat o pedeapsa de 10 luni cu suspendare. Acum cateva luni a condus iarasi fara permis si a fost prins. Ce ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor- nelamurire monicacm monicacm buna ziua....o persoana care are de executat o pedeapsa de 3 ani si 2 luni(primita cu suspendare)pt lovire si alte violente i se poate contopi pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Comiterea unei infracţiuni în termenul de încercare stabilit în urma condamnării cori1 cori1 La data de 15.06.2012 In baza art.87al.1 din O.U.G 195/2002 cu aplic. art. 320 ind.1 alin.7 C.proc. pen, condamnă pe inculpatul, XX XX, pentru savarsirea ... (vezi toată discuția)