avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament gol de 4 ani - este legal sa fiu pus la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament gol de 4 ani - este legal sa fiu pus la intretinerea lunara cu 0.5 persoane??

sunt plecat din tara de mai bine de 4 ani, timp in care apartamentul meu de 2 camere din Sect.4 Bucuresti este nelocuit. Sunt pus la intretinerea lunara cu 0.5 persoane (minimum, spune asociatia). Pe timpul iernii insa se adauga incalzirea si citirea repartitoarelor, care pe timp friguros se ridica la 100-200 de lei lunar, chiar daca toate caloriferele sunt inchise !!! Este legal ca eu sa fiu obligat la plata incalzirii si la citirea (electronica) a repartitoarelor ??? va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: danbrandan , utilizator 14:03, 19 Decembrie 2014
va multumesc mult! sarbatori de iarna fericite va doresc ! :o))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane zero la intretinere mirelate mirelate Detin un apartament nelocuit, la intretinere sunt zero persoane si am repartitoare de caldura. Am facut cerere de omitere de la calculul consumului de caldura, ... (vezi toată discuția)
Plata caldurii in cazul in care nu e nici o persoana la intretinere mantu mantu Pe scurt, am o garsoniera in Bucuresti in care nu locuieste nimeni din iunie.Deunazi am primit o factura pt incalzire pt lunile din urma(factura destul de ... (vezi toată discuția)
Costurile de incalzire pentru un apartament liber ContSters339828 ContSters339828 Detin un apartament de 4 camere care nu este locuit si care este scos la vanzare. Apartamentul este contorizat separat complet (curent, gaze, apa calda, apa ... (vezi toată discuția)