avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara declaratie formulare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara declaratie formulare

Buna seara!Am facut o achizitie intracomunitara.Marfa o am acasa..trebuie sa merg sa o inregistrez la ANAF din ce am citit...de declaratii trebuie sa completez..eu din ce am citit vad ca trebuie sa completez declaratia 390..Eu sunt platitor de tva pentru achizitiile intracomunitare..am cumparat marfa fara tva...in concluzie..in afara de aceasta declaratie 390 mai trebuie sa completez si alte formulare?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:03, 6 Ianuarie 2015
Daca nu sunteti platitor de TVA mai trebuie sa depuneti si formularul 301
sunt platitor...deci ramane doar 390 sa il completez ..nu?
Daca sunteti platitor completati si declaratia 300 la termenul obisnuit
Platitor de tva si inregistrat in ROi : D 300 + D 390

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

> tva vanzare extracomunitara element94 element94 Buna ziua. Daca o I.I neplatitoare de TVA vinde marfa din UE prin internet unei firme non-UE care este scutita TVA - se factureaza TVA ? (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara de servicii irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am o firma neplatitoare de tva care are ca obiect de activitate activitati de realizare soft la comanda. Doresc sa fac o achizitie ... (vezi toată discuția)
Decont 300 ,301 vio58 vio58 Va rog frumos ajutati-ma ,am avut in februarie 2012 achizitii intracomunitare furnizorul este inregistrat in scopuri de tva deci pt aceasta achizitie se ... (vezi toată discuția)