avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reasezari (redozari) pedepse
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reasezari (redozari) pedepse

Credeti ca se vor face reasezarile de pedepse pentru cei condamnati pe vechiul cod (ma refer inainte de a 1 februarie 2014 ) ? Ati auzit ceva concret ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:03, 22 Decembrie 2014
IoanaManuela a scris:

alea ce s-au facut in februarie au fost vrajeala, nu se pot numi redozari,
Cazul meu : trafic international de droguri , vechiul cod 10-20 ani, noul cod 3-10 ani, a luat in noiembrie 2013 10 ani cu executare
Logic nu ar trebui sa aibe parte de o redozare ? Nu e corect ca, cel ce face acum aceasi fapta va lua 5 ani de exemplu iar el din cauza ca a facut fapta pe vechiul cod sa ramana la maximul pedepsei actuale. Unde e egalitatea in acest caz ?


Acestea sunt valabile si invariabile pana in acest momenf.
Nu aveti ce face in conditii normale pe legea actuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnatii pentru trafic de droguri ciuci12 ciuci12 Cei care sunt condamnati pt trafic de droguti sunt ajutati intr-un fel de noul cod penal?Daca este condamnat la 4 ani de inchisoare si a fost prins cu o ... (vezi toată discuția)
Codul penal, redozari blackstter blackstter am citi ca noul cod penal intra in vigoare din feb 2014. dar nu gasesc precis ce ma intereseaza direct. se vorbeste despre redozari sau despre o ... (vezi toată discuția)
Sotul meu e arestat.va fi posibilã o redozare a pedepsei? iasm iasm buna ziua sotu meu e arestat pentru complicitate la trafic international de droguri de mare risc si iau dat 12 ani are deja 2 ani executati spunetimi va rog ... (vezi toată discuția)