Intr-adevar acum am mai multe informatii. Este mai complicat sa anulezi 30 de facturi . Sincera sa fiu eu nu as accepta sa fac toate modificarile pe si dna Magda le-a enumerat.
Revin : Dvs ati intrebat ce puteti face ? Consecintele cred ca le stiati ... Rugati sa va faca o adresa scrisa cu dorinta lor :rtfm:Mai mult ca sigur n-o vor face , si daca da , raspundeti ca nu puteti anula pentru ca ... e de rau !
Nu cred ca o sa accepte sa faca o adresa scrisa si sa suporte consecintele.Mi degraba insista sa anuleze facturile.Acesta fiind si motivul pentru care departamentul de contabilitate nu a vrut sa opereze aceste inregistrari.
Inregistrati-va facturile corect in aprilie, iar in decontul din mai prindeti suma tva-ului la regularizari. Cand reveniti cu decontul de la Finante, capsati-va langa el o nota explicativa de la persoana (cu functie de raspundere) care a decis neinregistrarea acestor facturi, care ar lamuri intarzierea declararii acestui tva. In caz de control o sa va calculeze penalitati pentru suma tva de colectat, daca la sfarsitul lunii aprilie aveati tva de plata.Eu, personal daca as accepta o amanare de genul acesta mi-as lua masurile de precautie necesare. Sper ca nu Dvs ati decis neinregistrarea si nedeclararea celor 30 de facturi....B-)
Factura fiscala
ang10
Buna ziua,
Am avut o factura pe luna iulie si am inregistrat-o pe marfa dar am gresit la un produs , am introdus 64 buc cu 30.00 lei +tva pe 371, in loc de : ... (vezi toată discuția)