avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... tribunalul devine instanţa cu plenitudine de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

tribunalul devine instanţa cu plenitudine de competenţă

Ce inseamna ca tribunalul, devine potrivit NCPC, instanţa cu plenitudine de competenţă??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:49, 14 Ianuarie 2015
Buna ziua,

din pacate, doriti sau nu, nu aveti de ales. Daca vorbim despre Baroul Bucuresti atunci este o clauza contractuala care impune arbitrajul. In alta ordine de idei, chiar daca sunteti dezamagit de colaborarea cu avocatul care v-a asistat, numai un avocat poate sa va ajute sa rezolvati situatia dvs, care nu pare simpla deloc. Altfel, veti acumula alte dezamagiri, vazand timpul si banii dvs pierduti cu cereri care nu au nicio sansa de izbanda.

Succes!

Costi Boncu
Numai un avocat poate sa ma ajute sa solutionez problema creata de alt avocat.
Apoi avocatul asta da nastere si el la o alta problema, pt care am nevoie de alt avocat.
samd.
cui pe cui se scoate? :)

Nu vbim de Baroul Bucuresti, iar in contractul ce-l am in fata nu e nicio clauza de nicio culoare. E doar o pagina pe care scriu datele, foarte foarte vag.
Intevenție moderator

Este a doua și ultima oară când închid un topic și când vă atenționez în forum în privința respectării pct. 3.3 din regulamentul de postare. La proxima încălcare a regulamentului vă aplic avertisment.

Continuați aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta nicolae_vlad nicolae_vlad Am un dosar depus la judecatoria sect 3 prin care cer o solutinare privind rezilierea unui contract de vanzare-cumparare intre mine si un constructor si prin ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor! litigiu la curtea de arbitraj sau la tribunal? ContSters293280 ContSters293280 Buna ziua, Am o situatie delicata. Un contract de comision in care comitentul nu si-a achitat comisionul rezultata in urm contratului adus de comisionar ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)