avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal datat eronat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal datat eronat

Buna seara ,
Am fost oprit de echipaj auto pe motiv de depasirea limitei
legale de viteza pentru portiunea de drum unde am fost oprit. S-a intocmit proces verbal , proces pe care l- am semnat. Ajuns acasa si citind procesul , nu am avut ochelarii in trafic , constat ca acesta poarta data de 08.01.2015 , iar fapta s-a produs si cred ca inregistrat , in data de 09.01.2015. Nu sunt dubii asupra cifrei care indica data de 08.01.2015 , apare in doua locuri diferite foarte vizibil.
Ce este de facut?
Pot contesta procesul verbal?
Daca DA , cum sa formulez contestatia?
Va multumesc pentru timpul acordat parcurgerii acestor randuri si pentru un eventual raspuns.
Cu respect ,
Cel mai recent răspuns: gabi4d , utilizator 09:43, 10 Ianuarie 2015
contesta. dovedestei instantei ca nu ai savarsit fapta in data de 08.01.2015. nelegalitatea procesului verbal intrucat nu este completa . cauta pe internet OG 2/2001 si citeste -o .
Multumesc frumos ,
Acum se naste o alta intrebare , se poate redacta un alt proces verbal in baza inregistrarii aparatului radar in data de pe inregistrare , respectiv 09.01.2015?
Va multumesc ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar mobil alex29bv alex29bv Buna ziua. Am dori si eu niste sfaturi in legatura cu o amenda radar. Conduceam auto pe drumul eurpean E60 (Slobozia - Ploiesti) si in localitatea Giurgeni ... (vezi toată discuția)
Amenda radar - permis suspendat daniel_cj daniel_cj Buna ziua, am nevoie de ajutor cu privire la o contraventie savarsita de mine . Am fost depistat de aparatul radar, in judetul Sibiu, inainte de Saliste ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ana-gloria ana-gloria buna ziua!. am fost depistat in trafic cu o viteza de 79 km/h, in afara localitatii, pe o portiune de drum cu limita de viteza 50 km/h, de catre o masina a ... (vezi toată discuția)