avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Timbraj validare poprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Timbraj validare poprire

Va salut. Se timbreaza cererile de validare a popririi, avand in vedere ca din cate cunosc nu exista nicio prevedere legala in acest sens?
Cel mai recent răspuns: floare de gheata , utilizator 08:56, 23 Septembrie 2016
Buna ziua
in legea taxelor de timbru s-a omis aceasta taxa. depuneti cererea urmand ca instanta sa va puna in vedere sa achitati o anumita taxa daca se impune. In practica unele instante solicita taxa judiciara de 20 lei...
Buna ziua,

Daca cererea de validare a popririi unui tert este respinsa cum putem recupera taxa de timbru ?
Care este legea si articolul in baza carora cerem restituirea ei si cui o cerem?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tertul poprit poate face apel? eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am calitatea de tert poprit intr-o cauza in care s-a dat o hotarare cu drept de apel in 10 zile, hotararea nu ma avantajeaza deloc, pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare Ionela E. Ionela E. Buna ziua! Obiectul cererii mele este majorare pensie intretinere. Am aratat in cererea de chemare in judecata ca nu stiu daca paratul munceste cu contract de ... (vezi toată discuția)
Taxa validare echinacee echinacee Buna seara! pentru o cerere depusa in instanta pentru validare-poprire trebuie platita taxa? care este valoarea,unde se plateste,va rog? (vezi toată discuția)