Ma tot framanta o chestiune: ma duc sau nu ma duc la vot?
O parte din mine spune ca trebuie sa ma duc...ca doar o data ne vine si noua randul sa ne spunem pararea...si pana la urma, sa fim seriosi, singurul lucru bun intamplat in ultimii ani este , fara indoiala, intrarea in comunitatea europeana...va rog, nu ma contraziceti, este singura mea speranta ramasa...
Cealalta parte spune sa nu merg. Sa nu ma mai enervez ca oricum nici unul nu ma reprezinta si nu ma regasesc ...pe niciunde. Si ce fac? Maine imi voi reprosa ca nu mi-am exercitate dreptul, nu-i asa?
..Ne-am scarbit cu totii de ipocrizia realitatii noastre...muncim de ne sar capacele si parca nimanui nu-i pasa?Lumea nu devine mai frumoasa, mai buna, mai corecta...muncim degeaba?
Ce faceti maine?
succes si intelepciune
av. Ileana Schwarz...as fi vrut sa o dau anonima...
Este important votul fiecaruia dintre noi . Daca s-ar prezenta toti cei cu drept de vot la alegeri macar am sti ca cei alesi chiar ne reprezinta. Dar asa cand se prezinta 30% sigur ca ceilalti 70% nu pot considera ca sunt reprezentati de cineva.
Pentru mine este important sa ma prezint la vot ( cu toate ca nu am fost mereu), spunandu-mi ca am incercat, am facut ce adepins de mine sa castige cei pe care-i consider mai potriviti in acel moment. Pana acum n-a iesit, n-a fost sa fie !
Intrebarea este ce faci atunci cand te uiti la toti si nu consideri potrivit pe nici unul! Alegi raul cel mai mic? Sau anulezi buletinul de vot ca semn de protest aratand ca te-ai prezentat dar nu ai avut pe cine sa alegi?
Eiii Mihai, chiar nu gasesti pe acel buletin un candidat pe care sa-l consideri potrivit?
Dar pana la urma si optiunea anularii buletinului este o solutie. In cabina de vot....tu decizi.
Votul meu
ContSters167247
Votul MEU...doborat de sistem...
-\"Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!\"-
Dupa zeci de ani de asteptare, dupa ce am rabdat, dupa ce am explodat, ... (vezi toată discuția)