avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... este sau a nu este important ..un vot?votul vostru, ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

este sau a nu este important ..un vot?votul vostru, votul meu...dar pentru cine?

Ma tot framanta o chestiune: ma duc sau nu ma duc la vot?
O parte din mine spune ca trebuie sa ma duc...ca doar o data ne vine si noua randul sa ne spunem pararea...si pana la urma, sa fim seriosi, singurul lucru bun intamplat in ultimii ani este , fara indoiala, intrarea in comunitatea europeana...va rog, nu ma contraziceti, este singura mea speranta ramasa...
Cealalta parte spune sa nu merg. Sa nu ma mai enervez ca oricum nici unul nu ma reprezinta si nu ma regasesc ...pe niciunde. Si ce fac? Maine imi voi reprosa ca nu mi-am exercitate dreptul, nu-i asa?
..Ne-am scarbit cu totii de ipocrizia realitatii noastre...muncim de ne sar capacele si parca nimanui nu-i pasa?Lumea nu devine mai frumoasa, mai buna, mai corecta...muncim degeaba?
Ce faceti maine?

succes si intelepciune
av. Ileana Schwarz...as fi vrut sa o dau anonima...
Raul mic si raul mare? Pt mine, a alege intre Basescu si Vadim (un tur doi de cosmar pe care nu-l doresc in toamna), de exmplu, ar fi ca si cum ar trebui sa aleg intre a bea arsenic sau a bea cucuta...
Cu capul plin de idei marete de student in anul I la Drept:D despre calitatea mea de elector, primul vot l-am dat in 2000, pentru acel candidat pe care eu l-am considerat cel mai integru, cel mai de dorit pentru tara, un independent, care a insumat mai putin de 1% din voturi, cu toate ca ii surclasa pe toti mascaricii si manjitii care candidau.
Chiar daca a obtinut acest scor minuscul, am avut cu atat mai mult satisfactia importantei votului meu.
Si pentru aceste alegeri am tot un preferat care nu are sanse de a "se alege", neavand alaturi o Zoe si un partid putrid, dar asta nu inseamna ca nu voi vota cu acest candidat: fiecare vot conteaza, decat sa fie 100% pentru "ei" si sa aiba satisfactia unanimitatii, mai bine sa fie cel putin 1% contra drojdiilor, ca macar acestea sa aiba un ghimpe de neliniste gandindu-se ca poate ceilalti 1% vor atrage alti si alti adepti si ii vor rasturna de unde s-au cocotat cu nerusinare inapoi in lupanarul de provenienta cu care se asorteaza in continuare, in ciuda eforturilor de a obtine o spoiala de onorabilitate.
Daca doar 50% din cetatenii cu drept de vot din aceasta tara ar vota, lucrurile s-ar schimba!
trope_doi a scris:
Raul mic si raul mare? Pt mine, a alege intre Basescu si Vadim (un tur doi de cosmar pe care nu-l doresc in toamna), de exmplu, ar fi ca si cum ar trebui sa aleg intre a bea arsenic sau a bea cucuta...

=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

Mihai Grigore a scris:
La final de meci trebuie sa identificam din ce echipa fac parte dar nu mai putem deosebi culorile de stratul de noroi depus pe ei.....


Odata ce-ai intrat in noroi, nu te mai poti curata de el complet. Niciodata nu vom mai vedea culorile cum erau ele la inceput, sau cum le-am vazut noi atunci.

Marc Faber prezice Armageddonul capitalismului

Una dintre cele mai sumbre previziuni asupra economiei globale a fost făcută de Marc Faber, în ediţia de luna aceasta a „The Gloom, Boom & Doom Report”, potrivit căreia „viitorul va fi un dezastru total, cu colapsul sistemului capitalistic aşa cum îl ştim noi astăzi, cu războaie, cu mari datorii guvernamentale şi cu sărăcirea unor largi segmente din populaţia occidentală”.

Analistul elveţian de investiţii Marc Faber este editorul „The Gloom, Boom & Doom Report”. Deşi aproape macabre, analizele sale sunt aprobate de foarte mulţi. Faber şi-a susţinut această ipoteză şi într-un interviu Yahoo's Tech Ticker, adăugând că pachetele stimulative acordate de guverne în contextul crizei economice „nu au rezolvat problemele, ci doar le-au amânat”.

Salt în gol din vârful piramidei

Economia globală a avut un boom din 2002 până în 2007, cu un apogeu atins probabil la sfârşitul anului 2006. După această perioadă prolifică, creşterea economiei lumii a mai încetinit, iar între septembrie 2008 şi martie 2009 am căzut în gol din vârful piramidei. Acum, aflaţi la baza piramidei, ne putem aştepta la o oarecare recuperare, dar în niciun caz nu ne vom întoarce la prosperitatea din anul 2006, la acel tip de creştere a economiei, afirmă Faber.

Soluţia guvernelor: războiul

Deficitele tot mai adânci vor duce la rate mari ale inflaţie şi la deprecierea dolarului şi la o scădere dramatică a nivelului de trai pentru majoritatea americanulor şi pentru mulţi dintre europeni, mai ales că în mod sigur problema lipsei locurilor de muncă nu se va îmbunătăţi, iar teoria lui Faber este că guvernele vor merge la război pentru a devia atenţia oamenilor de la situaţia în care se află economia.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2009
Eugenia Angelica Fortuna, Consultant resurse umane
Interesant ceea ce afirma analistul elveţian de investiţii Marc Faber.
Oare de la el s-au inspirat ai nostri bravi conducatori de au inceput razboiul intre ei si cu aproape toti romanii? Asa au inteles ai nostri conducatori sa inventeaza si reinventeaza zilnic subiecte care sa ne distraga atentia.
Zilnic invrajbesc o categorie de oameni impotriva alteia, punand practic in razboi tot romanul, doar doar o sa se uite de nepriceperea lor si o sa ne mancam de fericire unii pe altii.
Pentru ca in acceptiunea lor doar invrajbind oamenii , ei pot conduce,de atata putinta dau dovada,dar TRAIM BINE ! asa ni se spune si noi suntem insensibili ca nu simtim !!!!!#-o
M-as bucura sa SIMTA ei ce bine am dus-o noi de atata amar de vreme in noiembrie sau decembrie 2009,cand dupa alegeri vom putea spune -Acum respiram bine.

Alte discuții în legătură

Ati fost sau nu la vot ? freeanifer freeanifer Hai sa incercam un exercitiu . Daca moderatorii cred ca e inutil pot sterge acest topic. As dori ca utilizatorii sa raspunda in cadrul acestui topic numai ... (vezi toată discuția)
Votul meu ContSters167247 ContSters167247 Votul MEU...doborat de sistem... -\"Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!\"- Dupa zeci de ani de asteptare, dupa ce am rabdat, dupa ce am explodat, ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)