avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme la un control al ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme la un control al ITM

M-am angajat de curand in postul de Inspector Resurse umane si deja am o problema - in urma cu 12 zile a fost un control al ITM ( inca nu eram angajat la aceasta firma) in urma caruia s-a gasit urmatoarea problema:
- o persoana ( pensionata la cerere ) a fost gasita fara CIM - insa aceasta a declarat ca lkucreaza din luna octombrie 2008 - in procesul verbal de constatare al ITM obliga angajatorul sa-i incheie CIM pana pe 29.06.2009 insa persoana n-a mai venit la munca .
ce trebuie sa fac
va ,ultumesc
:offtopic: Interventie moderator
@saamy
Nu este dorita postarea mai mult0r mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Incalcarea prezentului regulament se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
Scuze,
Am avut probleme cu internetul, eu am vrut sa fie totul la primul mesaj.
:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii salariale ContSters57265 ContSters57265 In conditiile in care ITM-ul a depistat ( in luna octombrie 2008 ) un salariat care nu a avut contract de munca si nu a fost angajat in luna iunie 2008 si au ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare si loc munca actual dvoc dvoc buna ziua, am urmatoarea situatie: ies la pensie la cerere (anticipat), mi s-a transmis ca dosarul este ok, mai trebuie sa inchei cartea de munca si sa ... (vezi toată discuția)
Cum se inchide o carte in caz de pensionare limita varsta? Isa  Radov Isa Radov In luna octombrie 2006 un salariat al institutiei noastre a solicitat inceperea procedurilor de intocmire a dosarului de pensionare pentru limita de varsta si ... (vezi toată discuția)