avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inmanare bilant contabil catre un angajat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inmanare bilant contabil catre un angajat

buna seara,

am nevoie de ajutorul dumneavoastra referitor la urmatoarea situatie: un angajat mi-a cerut bilantul contabil pe ultimii doi ani pe motiv ca-i trebuie la judecatorie. stiti daca exista vreun articol de lege conform caruia i-l pot da sau exista vreun articol de lege conform caruia il pot refuza? stiu ca documentele contabile pot fi aratate doar la cererea directa a instantelor sau a institutiilor financiare, nu la cererea unor persoane fizice. am nevoie de ajutorul dvs. pentru a-i putea da un raspuns oficial.
Cel mai recent răspuns: clau_dia2001 , utilizator 10:59, 22 Ianuarie 2015
din pacate, nu reusesc sa gasesc nicaieri aceasta informatie. multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic de familie refuza eliberarea unei copii dupa fisa medicala - probleme cu societatea de asigurare georgianaluca georgianaluca Buna ziua,am nevoie de ajutorul unor persoane care cunosc exact detaliile in ceea ce priveste speta urmatoare. Operatie suportata de persoana X,aceasta ... (vezi toată discuția)
Balanta angajator pt credit ipotecar andrei1999991 andrei1999991 Buna ziua, Va scriu in legătură cu o problema pe care o întâmpin. Doresc să fac un credit ipotecar dar analiza dosarului s-a blocat din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Bilant contabil ce nu se doreste a fi public alina40 alina40 Stie cineva care ar fi procedura prin care datele financiare ale unei societati, SRL, din Romania sa nu apara pe site-ul Ministerului de Finante ? Desigur, ... (vezi toată discuția)