avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minor in custodia mamei dar in grija tatalui, probleme
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minor in custodia mamei dar in grija tatalui, probleme

buna ziua ,acum 5 ani dupa divort minorul a fost incredintat mamei,dupa scurt timp mama a plecat din tara lasand minorul in grija tatalui fara nici un act,acum minorul nu mai coopereaza avand situatie grava la scoala si nici la mama nu vrea sa mearga ,ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: razvanbeliu , utilizator 11:42, 30 Ianuarie 2015
va multumesc pentru spijinul acordat ,partajul l-am facut dar greseala ca nu i-am comunicat mamei ptr ca asa mi-a recomandat avocata ea fiind din 2o10 plecata din tara ,baiatului ii explic mereu cu calm dar aproape 2 ani petrecuti cu ea in spania si-au pus negativ ampenta ,acolo disciplina scolara nu exista ,sau cel putin asa declara ei doi .multumesc
Ce anume nu i-ați comunicat mamei, faptul ca ati cerut partajul? V-ați judecat cu ea fără s-o citați acolo unde e?
Mergeti la consiliere psihologica. Dvs, nu copilul, aveti mare nevoie.
Disciplina nu se invata la scoala, nu in mod normal. Nu e vina copilului ca nu e "disciplinat", nu e vina mamei lui. E vina dvs si primul pas este sa va asumati responsabilitatea.
E o lectie pe care trebuie sa o invatati dvs mai intai si apoi sa ii cereti copilului sa va imite exemplul (daca mai aveti noroc sa va ia in serios).
Succes!
bunna ziua ,era prin europa ,prin spania,apoi anglia si domiciliul de pe pasaport unde stau eu ,judecatoarea a cerut citarea prin publicitate si a admis ca e legal.avand in vedere ca era pe undeva si nu lucra legal am procedat corect cred eu.va mai mentionez ca atunci cand a plecat avea si unde locui avea si loc de munca stabil cu salariu de 1100 ron in 2010 nu o ducea rau,doar mirajul strainatatii si al unui iubit gasit pe net

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o hotarare judecatoreasca cu program de vizitare ... stefan_71 stefan_71 Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca cu program de vizitare copil insa de 1 an si 3 luni nu a mai fost respectata de catre mama copilului din cauza ... (vezi toată discuția)
Minorii problema, mark37 mark37 Buna seara, Sunt un tata al unui minor,despartit de 2 anii de mama copilului ,in sentinta judecatoreasca se spune ca ambi parintii trebuie sa participe la ... (vezi toată discuția)
Divort, copil minor, mama pleaca la munca in strainate, face actiuni de indepartare a copilului de tata RaduTroy RaduTroy Sotia a divortat. Hot. Jud.:copilul la mama, eu platesc pensie; locuim impreuna, custodie comuna. Imediat dupa hotarire mama pleaca in strainatata la munca, ... (vezi toată discuția)