avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Fisa sintetica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Fisa sintetica

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Am primit de la Finante o notificare cu o suma platita in plus la tva , dar care la mine in contabilitate nu se regaseste. Uitandu-ma in fisa, am vazut ca acum doi ani s-a facut o compensare de la Fianante, dar nu am gasit nici o adresa in acest sens. Doamna cu care am vorbit, mi-a spus ca a fost trimisa adresa respectiva si ca nu imi poate da, chiar retroactiv acea adresa pentru ca este arhivata.Si in acealsi timp am si o restanta la impozitul pe salarii pe care iarasi eu nu o am in contabilitate. Fac plata, dar raman cu suma in plus platita in fisa lui 444.
Puteti sa imi spuneti cum ma pot inregistra cu aceasta suma in plus la tva , dar si cum justific in contabilitate suma in plus platita pentru impozitul pe salarii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: emaio , utilizator 15:36, 11 Februarie 2015
Buna dimineata,

In acest sens, mai intai trebuie sa va reglati fisa pe platitor. E posibil sa fie o greseala de la ei.Insistati sa vi se dea o copie dupa decizia de compensare, chiar daca este arhivata. Motivati acest aspect prin faptul ca si un contribuabil , in momentul in care i se solicita un anumit document dintr-o perioada mai mare , trebuie sa scoata acest document din arhiva.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa sintetica adm financiara ContSters40958 ContSters40958 Am luat de la administratia financiara o fisa pe platitor(societate neplatitoare de tva).Acum nu inteleg un lucru:la rubrica total am obligatia de plata ... (vezi toată discuția)
Balanta si cu tva de plata si cu tva de recuperat -corectie ela david ela david Am preluat o contabilitate in a carei a balanta se regaseste 4423 cu suma de 108.629 lei pe credit si 3.848 lei pe debit.Bineinteles cu declaratia 300 arata ... (vezi toată discuția)
Cum demonstrez debitul real? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am o problema cu o firma. Aceasta a intrat in faliment pe procedura simplificata. In balanta societatii apare ca debit la CAS o anumita suma. Cei de la finante ... (vezi toată discuția)