avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reorganizare sau esalonare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reorganizare sau esalonare

Buna ziua,
Cine poate sa-mi explice in ce consta reorganizarea unei societati si esalonarea?Sunt doua proceduri diferite sau e una si aceeasi procedura? Un avocat mi-a propus reorganizarea si altul esalonarea.Care e diferenta?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: danabunea , utilizator 13:21, 23 Ianuarie 2015
Luati legatura cu un practician in insolventa.Reorganizarea presupune intocmirea unui plan de reorganizare care are in vedere esalonarea platii datoriilor.Daca planul de reorganizare va fi aprobat de instanta, se poate evita sau amana falimentul.
Asa e cum a zis doamna Diana. Pentru esalonare la finante se prezinta un plan de reorganizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment sau insolventa octavian52 octavian52 buna ziua, Sunt administrator al unei societati comerciale (actionar unic) infintata in 1991, care pana in 2009, avea peste 50 de angajati si daca nu avea un ... (vezi toată discuția)
Reorganizare judiciara danauzu danauzu va rog,sa-mi explicati ce inseamna reorganizare judiciara!? sunt insarcinata si am citit ca pot fi data afara daca firma este in insolventa sau reorganizare ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea unei firme in insolventa valysa valysa buna ziua.sora mea are firma in insolventa.are un plan de insolventa facut de o doamna.planul a fost depus la finante si la creditorii unde are datorii.conform ... (vezi toată discuția)