avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare pfa cod caen 6920
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare pfa cod caen 6920

Sunt economist de profesie si contabil sef de 21 de ani. Va rog sa-mi spuneti daca pot inregistra PFA pe codul CAEN 6920 fara sa am atestat de expert contabil sau auditor financiar. Am inteles ca la ONRC accepta inregistrarea PFA-ului pe acest cod CAEN, dar apoi, cand mergi la Administratia Financiara iti solicita certificatul sau acceptul CECCAR.
Sau poate ma ajutati cu o sugestie, adica daca exista un alt cod CAEN pe care sa-l utilizez la infiintarea unui PFA si prin care pot sa tin contabilitatea unei firme si sa depun bilant contabil.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: virginicadoinaoprea , utilizator 13:44, 23 Ianuarie 2015
vedeti conditiile din OG Nr. 65/1994 privind organizarea activităţii de expertiză contabilă şi a contabililor autorizaţi
:) multumesc, dar intrebarea era daca pot infiinta PFA pe cod CAEN 6920 nu cum se face accesul la profesie :))).
Va multumesc oricum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate contabilitate lidiahuiban lidiahuiban PENTRU A INFIINTA O SOCIETATE CARE ARE COD CAEN 6920 - ACTIVITATI DE CONTABILITATE SI AUDIT, TREBUIE NEAPARAT SA FII MEMBRU CECCAR, SAU POTI INFIINTA O ASTFEL ... (vezi toată discuția)
Srl cu activitate de contabilitate ica56 ica56 doresc sa aflu daca sunt economista fara ceccar am dreptul sau nu sa infiintez un srl cu domeniu de activitate contabilitate (vezi toată discuția)
Servicii de contabilitate primara pe cod caen 6920 andoria andoria Buna ziua, Se poate folosi codul CAEN 6920 pentru a executa servicii de contabilitate primara, fara a fi membru CECCAR, in cadrul unui SRL? Este nevoie ... (vezi toată discuția)