andrei12345 a scris:
[...] este clar ca acesti copii vor pierde locuri la facultate din motive evidente.
Scuze, care ar fi aceste motive? Ca nu pot copia? =D> Da, o tragedie!
Dar acesti "copii" sunt deja maturi si asta e viata! pentru unii muma, pentru altii ciuma! :))
Nu vad in faptul ca ai niste probleme de rezolvat ca o piedica in a-ti trai viata. Toti avem probleme, mai mici, mai mari, depinde de noi cum le vedem si cum le abordam.
Este o problema de oameni maturi sa intelegi ca, uneori, ai putea fi prins daca faci marsavii.
Ar fi culmea ca ala de e prins cu banul cu MITA scris pe el sa se planga ca altii au scapat... :happy: Nu asa e viata...
Asa ca, examenul de maturitate poate nu consta doar in istorie si fizica, ci si in alte chestiuni asociate cu primele decizii si hopuri de trecut in viata.
Succes in examenul la facultate!
Diana, ai perfecta dreptate... stiu pe unul (nu spui cine, persoana importanta!;)) care a copiat cu seminaristul uitandu-se la el... La ridicat, l-a cercetat, s-a uitat in banca, i-a schimbat foile... :dance3: omul nostru, nimic! Dadea mai departe!
Aveam in facultate o colega de copia cu oarbe, m-a umplut de nervi cand am stat langa ea la un examen!! I-am spus ca o sa o prinda, sa le puna mai departe, ca pe mine se vede ca si cand imi e rau cand stiu despre de-astea... A prins-o si dai si compara foile mele si-ale ei cu oarbele!
Ce ma faceam daca ma dadea si pe mine afara? iacata, mi-am asumat cand am decis ca nu o pot da in gat! :)
Ce te faci cand stii ca mai sunt care copiaza in sala? Tu esti prins, poate exmatriculat, pedepsit de parinti si poate ala de a reusit sa copieze (nu sa copie, ca se da bacul si la romana) e felicitat pentru rezultate bune! :O
Apropo de limba romana, numai politicienii inalti isi permit sa evite acuzativul... si sa spuna despre idei care le sugereaza ei...
Noi, restul, avem idei pe care le sustinem... chiar daca este ele, ideile, prin sector 5 sau in fostul guvern al Romaniei. ;)