Acum 2 zile la usa bunicilor mei a venit un domn prezentandu-se drept reprezentant al unei firme.. bunicii mei(83 si 87 ani!) l-au primit in casa. Acest domn a prezentat un aparat de masaj care "ia durerea", totodata afirmand ca aparatul costa in farmacii 800 lei, dar ca se poate cumpara de la el cu 200 lei. Din pacate, bunicii mei au platit 200 lei si au primit pe langa aparatul de masaj (care se gaseste la pretul de 99 lei pe internet) un certificat de garantie si o foaie care contine indicatii de utilizare a aparatului. Nici vorba de factura si chitanta. Pe certificatul de garantie apare un nr. de tel la care am sunat si am spus ca vreau sa returnez produsul, dar am fost dusa cu vorba.. fiind sfatuita sa revin cu un telefon la alta ora ca sa vorbesc cu directorul regional.. bineinteles ca nu a mai raspuns nimeni la telefon.
Ce pot face? Vreau sa returnez aparatul si sa primesc cei 200 lei inapoi.
Trebuie sa fac eu plangere la politie? Bunicii nu se pot deplasa. Pot sa reclam firma pentru inselaciune?
Pot face o sesizare si la Anaf (pe motiv ca nu s-a eliberat factura si chitanta)?, pe certificatul de garantie apare CUI-ul firmei, l-am verificat pe internet, exista firma..
Protectia consumatorului poate ajuta?
Ce altceva se mai poate face? Sediul firmei este in alt oras decat cel in care s-a produs paguba.
Buna ziua,
Plangere la AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR. Adresa: Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1, o notificare adresata firmei cu solicitarea de a va stabili modalitatea de returnare a aparatului si a banilor (scrisa si trimisa recomandata cu confirmare de primire).
Sfatuiti parintii sa nu mai faca asemenea greseli.