avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autoturism confiscat in Olanda
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autoturism confiscat in Olanda

Buna ziua,

Locuiesc in Olanda si aici,statul olandez,prin anumite institutii publice pune la vanzare masinile confiscate din diverse motive.
La una din licitatii este si un autoturism inmatriculat in Romania,detin informatii cum ar fi: numarul de inmatriculare,data primei inmatriculari,km actuali,tipul autoturismului,informatii pe care nu stiu daca am voie sa le fac publice aici?
Intrebarea mea este daca, castig licitatia care este forma juridica prin care pot sa folosesc autoturismul pe teritoriul Romaniei fara a fi nevoita sa platesc taxa de prima inmatriculare.
Mentionez ca la primirea autoturismului primesc si o dovada ca autoturismul poate fi inmatriculat oriunde.
Sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns.

Multumesc anticipat!

Mihaela
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:03, 31 Ianuarie 2015
Daca a fost platita deja de primul proprietar din Romania, nu o mai platiti.
Daca nu, trebuie sa achitati taxa de mediu in vederea inmatricularii in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto nicu100 nicu100 am cumparat un autoturism nou in 2011 se poate recupera taxa auto va multumesc (vezi toată discuția)
Noua taxa auto dinuv dinuv va salut.am o intrebare legata de noua taxa auto,aplicabila din 2013.daca eu cumpar anul acesta(2012)o masina din germania,fabricata in 2002 de ex.,si o ... (vezi toată discuția)
Deplasare in uk cu autoturismul alexoctave alexoctave Buna ziua. Intentionez sa merg in UK cu masina personala dacia logan si sa locuiesc o perioada de cel putin un an acolo. Am auzit din diverse surse ca s-a ... (vezi toată discuția)