avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... actiune civila abuz in serviciu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

actiune civila abuz in serviciu

Vreau sa chem in instanta judecatoarea, deoarece prin deciziile ei ilegale mi-a cauzat prejudiciu intr-un dosar.
Urmeaza sa ii cer daune materiale toti banii pe care in mod ilegal i-a declarat prescrisi in acel dosar.
Avand in vedere ca judecatoarea lucreaza la Tribunal, iar suma este semnificativa, urmeaza sa ma adresez Curtii de Apel cu cererea de chemare in judecata??

Mentionez ca nu intentionez sa ma adresez Parchetului sub aspect penal, deoarece am facut deja plangere penala impotriva judecatoarei sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu in celalalt dosar.
Cel mai recent răspuns: catta1 , utilizator 11:11, 13 Februarie 2021
Am numeroase probe. De fapt, inscrisuri si inregistrari audio arhisuficiente.
Insa tocmai ca vreau sa conving Curtea de Apel sa judece judecatoarea, altfel cine va avea jurisdictie sa o judece in civil, judecatoria? sau tribunalul, unde o sa o judece colegele ei??
Din cate stiu, pt ca nu sunt avocat, presedintele C.A.B se ocupa de incalcarea atributiilor de serviciu ae judecatorilor, procurorilor, politistilor....iar primul procuror al parchetului de pe langa C.A.B. se ocupa de infractiuni savarsite de acestia. Eu am avut un caz similar in care judecatori au incalcat legea savarsind infractiuni. Am depus plangere penala ( fara nominaliarea persoanelor ) la care am atasat hotararea. S-a dispus trimiterea cauzei la P.N.A pe atunci ( actual D.N.A. ) si trimiterea dosarului la instanta...insa aici s-a clasat pt ca "tocmai ce se schimbase legea" ...art respectiv din codul penal invocat de catre mine fusese eliminat din Codul Penal. Deci.....

In cazul dvs. mnormal ar fi se se autosesizez din oficiu instantele cu savarsire de infractiuni, caz in care actiunea tot la parchet ajunge....si tot la proces penal se va ajunge...dar.....nu cred ca se va intampla nimic... "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"...
Krissia a scris:

Eu am avut un caz similar in care judecatori au incalcat legea savarsind infractiuni.


Pe mine ma vexeaza extrem de tare lejeritatea cu care se afirma si trateaza asemenea lucruri :) Mai ales in calitatea juridica pe care o au persoanele care remarca asemenea lucruri... oamenii care constata ca chiar cei care sunt platiti sa protejze legea... o calca in picioare,
oamenii ar trebui sa faca cel mai monstruos scandal, sa nu se delase ca 'asa e in Romania'
Asa va fi mereu, daca nu face nimeni minimum de efort macar sa faca scandal. Cu siguranta ca e si placut totodata, aproape sport national...
@ aidu - Si pe mine la fel credeti-ma dar ce pot face eu de una singura ? Daca va spun ca ma judec de zece ani cu o nebuna si nu reusesc sa fac nimic in instante desi am probe evidente, pt ca individa are "relatii" si este posibil sa fie implicata si in retea de tip mafiot, iar instantele politia si parchetul o favorizeaza va incalzeste cu ceva ? In tara asta nimeni nu va face nimic niciodata pt ca asa sunt oamenii - indiferenti. Le place sa asiste la raul altora fara sa faca nimic. Sunt prea putini cei care iau atitudine dar ce folos daca sunt cazuri izolate care pot fi infrante pana la urma de "system".prin tertipurile mizerabile de care sincer sunt satula si imi este sila..?
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2015
Krissia ., Alte profesii
De ce nu dati in judecata judecatoarea??
Si sa faceti plangeri penale la toti care o favorizeaza? Si sesizari la CSM
Si sa cereti stramutare? Si sa informati Parchetul General etc?

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti de responsabilizarea magistratilor? Roland Mindrila Roland Mindrila Se discuta de ceva vreme de responsabilizarea magistratilor: \"Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii a aratat ca institutia pe care o conduce ... (vezi toată discuția)
Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)
O noua actiune? handsu handsu Respingerea aplicarii legilor a caror constitutionalitate a fost stabilita de Curtea Constitutionala , char la recurs , constituie depasirea/neindeplinirea ... (vezi toată discuția)