avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cine e vinovat daca nu ma pot inscrie la examenul de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cine e vinovat daca nu ma pot inscrie la examenul de licenta pentru ca nu imi este gasita diploma de bacalaureat?

Anul trecut am terminat facultatea de administratie publica. Mi-am echivalat la alta facultate si am intrat in an terminal la drept. In aceeasi vara, m-am inscris si la master, in cadrul aceleiasi universitati, dar la alta facultate. Fiindca urmez cursurile la distanta, centrul teritorial de care apartin a trimis dosarele la Bucuresti. Eu luna viitoare am examen de licenta, iar pentru inscrierea la licenta mi s-a cerut diploma de bacalaureat in original. Nu-mi amintesc in care dintre dosare am pus diploma, desi cel mai normal ar fi fost la drept, pentru ca la master s-a cerut doar legalizata. Oricum, pentru ca sa nu apara probleme, m-am dus la centrul teritorial si am zis despre acest lucru si nu mi se primeste dosarul pentru inscriere, desi diploma este la ei. Nu pot sa ajung la Bucuresti sa vorbesc personal, pentru ca nu-mi permite serviciul, dar am sunat si cei de acolo nu prea vor sa ma ajute, pe motiv ca au de cautat in prea multe dosare. Daca eu nu intru la licenta din aceasta cauza, a cui e vina si pe ce baza legala?
Cel mai recent răspuns: liz_x , utilizator 18:32, 11 Iunie 2009
Trimiteti-le ub forma scrisa o solicitare prin care doriti sa va elibereze diploma de bacalaureat.Din cate stiu exista un termen de 2 saptamani de solutionare.Diploma se inmaneaza personal sau puteti sa imputerniciti pe cineva sa se ocupe de acest lucru.
Daca vorbiti la telefon , nu aveti nici o dovada certa ca le-ati cerut diploma si Dmv sunteti cea care nu va veti putea prezenta la licenta.
Mult succes ,
Dar diploma trebuie sa ajunga in acelasi dosar. De ce sa mi-o elibereze daca tot acolo trebuie sa o dau?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Traducator juridic livia_valentina livia_valentina Buna ziua, sunt de 8 ani in Spania. Am inceput si terminat facultatea de drept aici (liceul l-am terminat in Romania). Anul acesta am dobandit si cetatenia ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)