avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plafon numerar catre persoane fizice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plafon numerar catre persoane fizice

buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema legata de cumpararea unui autoturism. Persoana juridica cumpara un autoturism de la o persoana fizica cu 20.000 ron. Ce suma se poate plati cu numerar? Se poate plati toata suma cu numerar daca persoana fizica nu are cont deschis la vreo banca?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kittycriss , utilizator 14:15, 30 Ianuarie 2015
Se poate.
Exista act normativ prin care se da acceptul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma maxima plata numerar tranzactie imobiliara Eu-Genius Eu-Genius Buna ziua. Care este suma maxima legala care se poate plati numerar pentru o tranzactie imobiliara intre doua persoane fizice? Daca valoarea tranzactiei ... (vezi toată discuția)
Cumparare autoturism de la persoana fizica pe societate neplatitoare de tva narcispataru narcispataru Buna ziua, As dori sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica pe firma neplatitoare de TVA. Exista modalitati de plata in numerar toata suma( aprox ... (vezi toată discuția)
Un raspuns va rog Canon01 Canon01 Ce act normativ reglementeaza ca persoana juridica- societatea sa aiba deschis cont bancar? Pot folosi pentru societate cont personal pentru persoana fizica? (vezi toată discuția)