avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisie Presedinte Asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisie Presedinte Asociatie

Buna seara! In scara unde administrez , Presedintele Asociatiei de Proprietari si-a dat demisia , iar membrii comitetului executiv nu se implica. Pot sa convoc eu in calitate de Administrator o adunare generala si sa le aduc la cunostinta ca trebuie sa isi aleaga un nou Presedinte.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 17:07, 9 Februarie 2015
Buna ziua! Multumesc pentru sfaturi.
Tin sa mentionez ca eu tin contabilitate, casierie si mai mult decat atat le-am pus la dispozitie laptop, imprimanta si consumabile in salariu de 1000 lei.
Ideea este ca eu nu sunt genul de persoana care sa renunt asa repede...prefer sa lupt, cu atat mai mult cu cat locuiesc si eu in condominiul administrat de mine (nu sunt proprietar).
Astept decizia comitetului la sfarsit de luna si o sa revin cu rezolvarea cazului.:)
Numai bine va doresc si multumesc inca odata.
Buna ziua Domnule Adriantot
Din respect , va spun doar atat :
- Tacerea e de aur si vorba de argint

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea membrilor comitetului executiv Costica33 Costica33 Acum o luna de zile am fost ales in comitetul de bloc impreuna cu un cenzor, s-a semnat proces verbal la AG. Acum cateva zile presedintele a convocat adunare ... (vezi toată discuția)
Cand este sedinta de ad. gen. statutara. invinuitii penal mai pot sta in functiile pentru care sunt cercetati? mirceatintisan mirceatintisan Buna seara! Am dat in judecata conducerea asociatiei inca din 2013. Dosarul se afla la parchetul tribunalului de sector, are numar de dosar penal, si se afla ... (vezi toată discuția)
Adunare generala elevic elevic Va supun atentiei urmatoarea situatie din cadrul asociatiei noastre: -Presedintele asociatiei a trimis o notificare catre biroul specializat din cadrul ... (vezi toată discuția)