Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un interval de 1.5 ore inainte de a fi opit de politie. De frica, am declarat ca am consumat aceste beri cu 2.5 ore inainte de a fi testat. am fost si mi s-au recoltat cele 2 probe de sange. Cam ce valoare credeti ca va avea alcoolemia rezultata la probe?
Care ar fi sansa sa rezolv prin acord (art 478) si sa-mi redobandesc permisul cat mai repede posibil?
Cum este mai bine, sa-mi angajez avocat sau sa apelez la cel numit din oficiu?
Multumesc pentru cine isi face timp sa-mi raspunda.
Buna seara, o intrwbare am si eu! Cu 0,66 in aerul expirat se intocmeste dosar penal! Ok am înțeles asta dar cedrepturi mai am la condus după condamnare indiferent ca este sau nu cu executarea pedepsei cu închisoare, mai am dreptul de a conduce după executare sau trebuie să imi iau permisul in alte state din Europa
Consum alcool
Augustin291986
Am condus un autoturism si am avut in etilotest 0,63 mg/l in aerul expirat si 1.10 in sange.m au incadrat la art 336 alin 1.cum pot face sa nu mi anuleze ... (vezi toată discuția)