avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Curs manager resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Curs manager resurse umane

As dori sa urmez un curs de manager resurse umane, insa nu stiu la ce firma, institut, etc. sa apelez. Ce imi recomandati?
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 23:35, 12 Iunie 2009
blackjack a scris:

As dori sa urmez un curs de manager resurse umane, insa nu stiu la ce firma, institut, etc. sa apelez. Ce imi recomandati?

1. Eu va recomand un master pe resurse umane, este foarte bun, la SNSPA, Universitatea Titu Maiorescu.
2. Acest master va ajuta foarte mult in activitatea dvs.
3. Cautati masterul care are programa foarte buna si cat mai aproape de realitate.
Ultima modificare: Vineri, 12 Iunie 2009
Samoila Georgeta P.F.A., Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept european? doresc informatii despre o facultate SimionCatalin SimionCatalin Buna seara Ma aflu intr-o mica dilema.Sunt student la snspa administratie publica in anul 1.In acest an am realizat ca aceasta facultate nu imi ofera nici un ... (vezi toată discuția)
Master resurse umane ella_v ella_v Buna dimineata. Daca se poate va solicit cateva \'opinii\' in legatura cu masterele in domeniul resurselor umane, din Buucuresti. Ma pregatesc de intrarea la ... (vezi toată discuția)
Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)