avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Informatii profil
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Informatii profil

Desi in profil exista un cimp intitulat "pagina web" (pe care l-am completat si am si setat ca informatiile din profil sa fie publice) nu vad aceasta informatie cind accesez linkul "profilul meu". As vrea sa stiu de ce si/sau daca ceilalti o vad.

Daca nu e vizibila de nimeni, nici macar in contextul "informatiilor publice", care mai este rostul acestui parametru in profilul utilizatorului?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: tanguera , utilizator 14:59, 15 Iunie 2009
Eu nu vad informatia la care dvs. faceti referire.

Gabriela Pintea
Multumesc pentru raspuns. Se confirma deci ca nici ceilalti utilizatori nu o vad.

Revin cu intrebarea care mai este atunci rostul ei in profilul de utilizator? daca tot este mentionata ar trebui sa fie si vizibila
O sa rezolvam problema respectiva in cel mai scurt timp.
Multumim de sesizare.
Am remediat problema.

O zi excelenta
Multumesc frumos =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Dezvaluirea de date cu caracter personal, in alte conditii decat in Notificarea catre autoritate, este permisa cu acordul expres al persoanei ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro toolbar. va invitam sa testati Alin Popescu Alin Popescu Bara de meniu Avocatnet.ro se instaleaza in browserul dumneavoastra si va permite sa aveti acces continuu la informatiile din Avocatnet.ro. Este o aplicatie ... (vezi toată discuția)