avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutati-ma si spuneti-mi daca pot perfecta actele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutati-ma si spuneti-mi daca pot perfecta actele pentru o propietate

Buna ziua,
In 1995 am infiintat o societate pe terenul unui fost CAP (o cladire si un teren), aceasta unitate a fost vinduta prin 1992 unei societati care dupa ce a luat un credit de la o banca a disparut. De la data infiintari societati nu a venit nimeni sa ma intrebe de sanatate. Eu desfasor activitati pe aceasta locatie. Intrebarea este pot sa obtin dreptul de propietate pentru a incepe sa fac investitii. Ce trebuie sa fac, care sunt pasi. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 20:20, 15 Februarie 2015
In functie de situatia concreta, respectiv de regimul sub care este inregistrat dreptul de proprietate (in regim de carte funciara sau nu), ati putea invoca (sau nu) uzucapiunea.

Nu vad alta cale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune ContSters344547 ContSters344547 Buna! Un vecin invoca uzucapiunea de 30 ani pt o fasie teren din spatele casei mele.Eu am proces de granituire cu acesta si revendicarea acelei fasii. ... (vezi toată discuția)
Regim juridic pentru functionare punct de lucru viorelmirea viorelmirea societatea are un teren in propietate , iar in baza unui contract de comodat societatea a cedat pentru constructie terenul , asociatiilor , care au obtinut ... (vezi toată discuția)
Cum aflu proprietarul terenului? cornic cornic In 1970 parintii mei impreuna cu un vecin au cumparat impreuna 1200 mp teren si o casa cu acte de vinzare cumparare, marginile proprietatii de atunci erau ... (vezi toată discuția)