avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... inregistrare osim
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

inregistrare osim

buna ziua,

as vrea sa inregistrez numeleunei aplicatii realizata de mine care se poate accesa de pe un site.

ce clase ar trebui sa selectez? eu ma gandeam la 42 si 35. E coresct sau ar mai trebui?

va dau mai jos clasificarea.

[ link extern ]

Multumesc
Cel mai recent răspuns: miller2014 , utilizator 09:55, 18 Februarie 2015
Aplicatia este un joc sau un serviciu oferit? Nu cred ca 42 este clasa corecta, insa trebuie sa stiu mai multe despre aplicatie ca sa va pot ajuta.
este un serviciu oferit ... pe baza datelor primite creez o statistica. e o platforma pe un site web .. permite autentificare
In baza acestor informatii, va recomand sa inregistrati marca pentru toate cele trei clase: 35 (include compilarea statisticilor, compilarea informatiilor in baze de date), 9 (include si oferirea de aplicatii/ software), 42 (include si servicii de creare de software, servicii de inchiriere de software, mentenanta/analiza/actualizare software). 9 si 42 sunt complementare, deci daca inregistrati una dintre acestea, va sfatuiesc sa o alegeti si pe cea de a doua.

Succes!
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelãmurire înregistrare marcã în clasa 35 - domeniul medical mjuovy mjuovy Buna ziua, Am si eu o nelamurire, vreau sa inregistrez pe persoana juridica o marca din domeniul medical, este vorba de o clinica oftalmologica care se ocupa ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)
Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)