avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decaderea din drepturile parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decaderea din drepturile parintesti

Buna ziua,
Ma numesc Corina, sunt din Bucuresti si in urma divortului fiica noastra a ramas in grija mea.
INtrucat tatal ei si niciun membru al familiei lui, nu s-au interesat, nu se intereseaza si nu participa financiar la cresterea fiicei mele, as vrea sa stiu in ce conditii il pot decade din drepturile parintesti.
Exista
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:29, 8 Octombrie 2010
madalina c a scris:

Buna ziua, un caz cu o oarecare similitudine este si cazul meu. Numai ca mult mai grav. Tatal copilului meu ma ameninta zilnic prin telefoan si sms-uri ca daca nu renunt la pensia alimentara imi va viola copilul si il va supune perversiunilor sexuale (nu pot reproduce aici ce imi aud urechile de la acest om). Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac pentru a-mi proteja copilul de acest animal cu chip de om, care mai are antecedente de genul asta si cu altii copii pe care are din relatii anterioare. As vrea nu numai sa il decad din drepturile parintesti, as vrea sa fie inchis pentru ce face si a facut si celorlati copii, iar mamele acestora au inchis ochii de teama. Tin sa precizez ca omul pare o persoana respectabila la prima vedere, este educat, are studii superioare, juridice, deci va fi destul de greu sa il infrunt. As vrea sa stiu daca inregistrarile apelurilor si sms-urile trimise constituie o proba suficienta pentru a-i interzice sa sa mai apropie de fiul meu. Va multumesc.
@ "madalina C"

Formulati plangere la politie pentru amenintare,avand ca probe tocmai apelurile si sms-urile despre care faceti vorbire,care urmeaza a fi verificate inclusiv din listingul telefonului dvs.
Puteti solicita,fiind vorba despre amenintarile la adresa unui minor si sprijinul autoritatii tutelare.
Puteti anunta si dovedi cele pterecute,presei centrale si locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decaderea din drepturi cozmapaunita cozmapaunita multumesc tuturor pt raspuns.fetita mea are doar 2 ani jumate si nu il cunoaste prea bine pe tatal ei pt ca am plecat de la el impreuna cu fetita cand ea avea ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi buzeamihaelasimona buzeamihaelasimona Buna ziua, este prima data cand intru aici. Inainte de toate sa va spun istoria mea. Am 37 de ani,sunt divorzata,locuiesc in italia,dar asta nu are ... (vezi toată discuția)
Decadere din dreptul parintesti iner2009 iner2009 buna,am o intrebare in legatura cu decadere din drepturi parintesti !! am un copil de 7 anisori si am divortat de 3 ani.tatal copilului a plecat din tara cand ... (vezi toată discuția)