avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme vanzare extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme vanzare extravilan

Buna seara.
Situatia este astfel:
Pe titlu de propietate sunt trecuti bunica mea si fratele ei.
Fratele a decedat acum 16 ani.
Propietatea consta in 7 hectare teren extravilan si o casa cu 1000 metri teren intravilan.
Succesiune in urma fratelui decedat a fost facuta doar pe casa si terenul extravilan rezultand 3 mostenitori:-bunica mea si alti doi frati.Mentionez ca bunica este in viata dar ceilalti doi nu mai sunt.
Jumatate din terenul extravilan a fost vandut fara succesiune cu promisiune de vanzare din partea celor 3 mostenitori si a fost data hotarare judecatoreasca in favoarea cumparatorului.
Eu vreau sa vand cealalta jumatate din teren dar nu mai reusesc sa iau legatura cu mostenitorii fratilor bunicii mele.
Intrebarea este cum pot vinde jumatatea de teren ramasa in conditiile in care nu se poate face cadastru in lipsa succesiunii....as putea sa vand cota indiviza a bunicii mele din titlul de propietate original?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: FANICA AURICA , Expert judiciar 22:43, 20 Februarie 2015
Nu se mai fac tranzactii cu titluri de proprietate, ci numai cu imobile intabulate in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare mostenire buna ziua, in urma decesului parintilor nostri, ... regal service regal service Vanzare mostenire Buna ziua, In urma decesului parintilor nostri, am mostenit impreuna cu ceilalti 3 frati ai mei, 1 teren intravilan cu casa si un teren ... (vezi toată discuția)
Suprafata mai mare dupa masuratori soringeorge2003 soringeorge2003 Bunicii au decedat. Nu aveau cadastru si intabulare. In urma masurarilor efectuate de cadastrist a reiesit faptul ca, curtea are o suprafata de 2800 mp, in ... (vezi toată discuția)
Succesiune complicata queenimob queenimob Mama a murit in anul 2000.Noi eram doi frati,eu si fratele meu.Au ramas de la mama Urmatoarele: -Un titlu cu un teren extravilan de doua hectare la camp si ... (vezi toată discuția)