avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Numarul de salariati care trebuie sa aiba curs SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Numarul de salariati care trebuie sa aiba curs SSM

Buna ziua!

Va rog sa-mi spuneti, la un numar de 110 salariati, cati salariati ar trebui sa aiba curs de inspector in domeniul ssm ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:09, 20 Februarie 2015
Daca transportati substante periculoase care se incadreaza la pct.3 din anexa 5 va trebui sa infiintati serviciu intern d eprevenire si protectie.
Daca nu transportati/ nu utilizati in service substante periculoase puteti nominaliza prin decizie interna un lucrator desemnat cu activitati de prevenire si protectie in domeniul ssm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala. va2le3 va2le3 Buna ziua, Unitate cu 160 salariati si un punct de lucru in alt judet cu 92 salariati, un total de 252 salariati. Pentru fiecare locatie prin ... (vezi toată discuția)
Cine poate completa fisele ssm? kra kra Care este articolul din Lege care precizeaza ca fisele de SSM trebuie completate de catre persoanele cu calificare in domeniu? Stiu ca era un articol care ... (vezi toată discuția)
Organizare serviciu de protectia muncii justconsult justconsult Pentru o firma de proiectare cu 310 angajati proiectanti, in care activitatea este preponderent activitate de birou, lucru cu calculatorul si cu termenele ce ... (vezi toată discuția)