avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Asigurare Bulgaria falsa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Asigurare Bulgaria falsa

Am avut surpriza neplacuta de a ramane fara permis si cu dosar penal...am fost oprit de un echipaj de la rutiera, iar in urma verificarilor efectuate au constatat ca asigurarea de Bg este falsa :O, m-au condus la sediu unde mi-au intocmit dosar penal, mi-au luat numerele, talonul si mi-au suspendat si permisul. Politistul mi-a explicat ca nu este foarte grav, dar ca va dura 1 luna, o luna si ceva si voi avea de alergat. Acum, ce ar trebui sa fac pt a imi recupera numerele si a putea folosi masina(sotia) ? Baiatul care a facut asigurarile a fost personal la bulgar cu 4 asigurari, una a mea, alta a unui prieten si 2 ale lui, acum 2 luni, si toate sunt nule...am verificat asig la momentul respectiv si totul era ok... A mai patit cineva?:(( Cum s-a solutionat? Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 20 Februarie 2015
zeusalbu, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 10:21, 21 Februarie 2015
Unde le-ati verificat?

ITP-ul se verifica aici
[ link extern ] /
iar asigurarea aici
[ link extern ]
La cele doua adrese verifica si politistii de la rutiera.

Daca autoturismul nu apare la cele doua adrese, ,,baiatul" a mers pana la bulgari doar sa se plimbe!

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Februarie 2015
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal + 2 dovezi intocmite gresit si talon retinut al altui auto alexCta alexCta Buna ziua, vin si eu cu intrebari pe la voi dar si o stire bomba. :frantic: Nu prea gasesc ce e de facut in cazul meu si am nevoie de indrumarea voastra. ... (vezi toată discuția)
Problema cu talonul masinii inmatriculata pe bulgaria nicoricimihaela nicoricimihaela Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Am cumparat o masina inmatriculata pe Bulgaria. Am hotarat sa o inmatriculez pe Romania.Am demarat toate ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere, talon si placutele masinii retinute pe perioada nelimitata cu intocmire de dosar penal art 85/4 din oug195/2002 costacheverginia costacheverginia buna ziua, sotului meu i s-au retinut actele masinii /talon si numerele plus permis cu intocmire de dosar penal art 85/4 din oug195/2002 pe motiv ca nu are rca ... (vezi toată discuția)