avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Etapele necesare in procesul de partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Etapele necesare in procesul de partaj

In conditiile in care procesul de divort a avut loc in 2006 si este de partajat un ap cu 4 camere in care, in momentul de fata, locuiesc propietarul ap, fiul de 27 ani necasatorit si fiica de 30 ani cu sotul ei, care sunt etapele ce trebuiesc urmate pt a se face partajul intre propietarul ap si fosta sotie (aceasta lucuieste impreuna cu cealalta fiica de 32 ani, in ap in care fiica locuieste cu sotul si baiatul ei)? Ce acte sunt necesare si cum se impart cheltuielile? Dupa incheierea procesului de partaj cum se poate pune in aplicare hotararea judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:03, 22 Februarie 2015
nu conteaza cine locuieste. partajul se poate deschide oricand intre forstii soti.
se porneste de la prezumtia de 50-50 si depinde de probe ce contributie demonstreaza fiecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demonstrarea provenientei banilor din sulta apartament inti inti Sotul mea a decedat cu 4 luni in urma. Noi ne-am(re)casatorit in 2000, fiecare avand in copil major(sotul un baiat casatorit) eu o fata necasatorita, eu un ... (vezi toată discuția)
Partaj cu copii majori olga.awwad@yahoo.com olga.awwad@yahoo.com Buna ziua tuturor! Ma gandesc sa divortez :\">...ce ma retine e locuinta. Avem apartament proprietate cu 4 camere in Bucuresti, in care locuim noi, sotii si ... (vezi toată discuția)
Partaj NYNYSOR NYNYSOR daca am platit o rata impreuna cu sotia mea timp de 20 de luni, trebuie la partaj sa-i dau jumatate din ele?de ce ? ea nu a stat impreuna in acelasi imobil? de ... (vezi toată discuția)