Adam Grecu a scris:
Nush-cine (un destept de la un organism de reglementare) au venit cu ideea ca apometrele noastre casnice, de 15 mm se numesc de-acum "repartitoare de costuri",
Am subliniat expresia care, daca ar fi adevarata, as accepta-o. Dar poate ca sunt eu in eroare. Si de aceea am rugat si-i mai rog pe cei care sustin ca apometrele sunt "repartitoare de costuri", sa posteze un linc spre un asemenea organism sau spre o autoritate nationala.
Eu am postat lincul spre Apa Nova pentru ca un utilizator sustine ca acest furnizor (foarte mare) ar folosi expresia "repartitoare de costuri" in loc de apometre sau contoare de apa... Am preluat textele din sectiunea "Contorul" afisata pe site-ul acestui furnizor si nu exista nicaieri exprimarea "repartitoare de costuri". Asa ca eu o tin de coarne iar altii spun ca este ciuta! Puteti sa pipaiti si sa simtiti coarnele.
Iar acele norme pe care un utilizator ni le serveste aici drept litera de lege sunt preluate din regulamentul de gestionare a consumului de apa de la Asociatia de proprietari Nr. 11 Falticeni. Aceasta asociatie chiar poate fi luata drept exemplu de neurmat avand in vedere restantierii, procesele...
Ei au acolo sefi de scara iar daca noi nu avem inseamna ca suntem in ilegalitate.
Ei nu afiseaza "liste de plata" ci "schita de plata"; iar suntem in ilegalitate ca nu facem si noi la fel.
Cheltuielile administratoive le repartizeaza pe numar de persoane, atentie, scriptic si nu faptic, iar noi suntem in ilegalitate pentru ca le repatizam pe cota indiviza.
In loc de restante au coloana de "sold precedent" iar in loc de penalizari au "majorari".
[ link extern ]
Intrati, vedeti si adoptati toata aceasta metodologie si terminologie pentru ca altfel sunteti in ilegalitatea dupa cum sustin unii participanti la aceasta discutie.
Sper ca e binevenita o bere pentru ca v-am salvat de la a fi in ilegalitate! :beer: