avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii intreprindere familiala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii intreprindere familiala

Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care sunt declaratiile care se depun in 2015 pt. o intreprindere familiala in sistem real, care in anul precedent au realizat venituri mai mici de 846 lei/lunar,iar unul din membrii este salariat iar celalalt nu. Va multumesc din suflet pt. ajutorul acordat !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:48, 26 Februarie 2015
Da. Cititi instructiunile de completare de la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica la Întreprinderea familiala antonia94 antonia94 Întreprinderea familiala are 2 asociați. Cum se depune declaratia unica.Precizeu ca este infiintata în 2018,cultura cerealelor,are f putina activitate ... (vezi toată discuția)
Declaratii care trebuiesc depuse de intreprindere familiala dgeo dgeo Buna seara, Sotul meu impreuna cu o alta persoana detine o intreprindere familiala. De curand am aflat ca trebuie sa depun declaratia 392B. Pana acum depuneam ... (vezi toată discuția)
Declaratii pt pfa getafolescu getafolescu Am infintat PFA-ul anul trecut in aprilie si am depus formularul 220 pt anul 2011. Nu am avut decat cheltuieli in 2011. Ce trebuie sa fac in anul 2012? (vezi toată discuția)